LIMUZIN BÉRLÉS

Válassza a JAM PUB és SUMMER JAM szórakozóhelyekre való eljutáshoz limuzinbérlés szolgálatunkat, és most egy üveg pezsgőt és a belépőt is ajándékba adjuk! Ha a barátnőkkel fel szeretnék dobni az estét, béreljék ki limuzinjaink egyikét chippendale show-val, hogy az utazás is izgalmas legyen.

LIMUZINBÉRLÉS

Bővebb információ a bérléssel kapcsolatban és időpont egyeztetés: +36 20 319 31 38.

Szolgáltatásaink

Esküvő

limuzinbérlés esküvőre Az alkalomhoz illő módon feldíszített limuzinnal vállaljuk az ifjú pár és hozzátartozóik szállítását. Legfőbb célunk, hogy a házasulandó párok minden igényét kielégítsük és még emlékezetesebbé tegyük nekik ezt a napot. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogyan a hófehér Limuzinunk szállítja az ifjú párt a templom, az anyakönyvvezető és a lagzi helyszíne között.

Reptéri transzfer?

LIMUZIN BÉRLÉS

limuzinbérlés airport A repülőtérre történő szállításra válassza luxuslimuzinjaink, luxusautóink bármelyikét. A reptéri transzfer utazás alatt mi gondoskodunk az Ön kényelméről, és a csomagjairól is. Behűtött pezsgővel, és ásványvízzel várjuk, hogy a jó hangulat ne maradjon el.

Születésnap, évforduló?

LIMUZIN BÉRLÉS

limuzinbérlés születésnap Lepje meg kedvesét, férjét, feleségét, ismerősét, barátnőjét, hozzátartozóját luxus körülményekkel! Minden utazásra egy üveg édes pezsgőt ajándékba! Élvezzék a belvárost a tetőablakon kinézve, gyönyörködjenek a kilátásban. Születésnapos vendégeinknek 10% kedvezményt biztosítunk a limuzinbérlés összegéből.

Bulitranszfer, party transzfer, parti szolgáltatás

limuzinbérlés party Taxi szolgáltatás helyett válassza a limuzinbérlést! Luxuslimuzinjainkkal történő szállítás esetén ingyenes belépési lehetőséget biztosítunk Budapest több szórakozóhelyére. A jó hangulatot lézeshow és a nagy teljesítményű Hi-Fi rendszerünk biztosítja minden Limuzinunkban.

A Frank Autó Kft. tevékenysége a luxus színvonalú személyszállítás bel-, és külföldön.
Fő profilunk esküvőkre menyasszonyi autó biztosítása, illetve repülőtéri be-ki transzfer Ferihegyre, illetve a környező országok repülőtereire.
Ezen kívül vállaljuk céges, vagy családi partyk, születésnapok, leány és legénybúcsúk, rendezvények, filmforgatások, reklámok, promóciók személyszállításának lebonyolítását, városnézést angol/német nyelvű idegenvezetéssel, bel-, és külföldi utazások reprezentatív személyszállítási feladatainak elvégzését.
Természetesen minden autónk légkondicionált és a magasabb minőségi elvárásoknak megfelelő felszereltségű és állapotú.en